Wat geef je een fietser (die alles al heeft) cadeau?

Nu sinterklaas weer achter de rug is, treedt het volgende probleem weer op… wat geef je je fietsende familielid, vriend(in) of partner nu weer met kerst 🙂 Je kunt natuurlijk weer zo’n grappig fietsshirt bestellen, een pizzames in de vorm van een fiets of de nieuwste fiets-biografie van weet-ik-veel-wie maar grote kans dat er eind januari al niet meer aan gedacht wordt en deze ergens in een la verdwijnt. Jammer. Als je iemand dus echt een plezier wilt doen en deze voor de komende jaren een blijvend kado wilt geven, dan is een kadobon voor een mountainbike clinic misschien een leuk idee.

Je geeft hiermee de meest toepasselijke mountainbike of gravelclinic waarmee hij of zij de basistechniek bijgebracht kan worden of deze juist verder kan verbeteren. Daarnaast geef je de handvatten om in de toekomst zelfverzekerder op de fiets te zitten of om juist zonder angst te fietsen. Wèl zo veilig dus en ook voor jezelf een geruststellende gedachte!

Kadobonnen op maat voor je worden gemaakt dus je kunt zelf kiezen of je voor een beginners mountainbike clinic gaat of juist één voor de meer ervaren gravelaars. Daarnaast kun je kiezen voor een de “Techniek & onderhoud” clinic waarbij de basis kennis voor het onderhoud van een mountainbike wordt bijgebracht.

Goed idee of hebben jullie nog andere suggesties waarmee je een fietser ècht een groot plezier doet?

Het bericht Wat geef je een fietser (die alles al heeft) cadeau? verscheen eerst op Ride it!.