BUFF® maakt het wielerfeest in Vlaanderen compleet! #buff #rondevanvlaanderen

Zaterdag 18 september wordt een wielerfeest om naar uit te kijken. Dan kan je als wielerliefhebber de Ronde van Vlaanderen fietsen met dezelfde iconische hellingen en dezelfde legendarische kasseistroken. We Ride Flanders, zo heet de tocht. BUFF® heeft nu voor de vele fans een volledige Ronde van Vlaanderen-collectie.

De collectie bestaat uit de bekende BUFF Tubular multifunctionele sjaal, een Coolnet UV® haarband en drie hoofddeksels: een trucker cap, opvouwbaar wielerpetje en fietsmuts voor onder je helm. Als fan en ambassadeur gedragen door Laurens ten Dam. Deze prachtige Ronde van Vlaanderen-collectie is verkrijgbaar op het evenement en bij inschrijving.

Schrijf je in!
BUFF moedigt mensen aan om gezond te leven door lekker te sporten in de natuur. Flanders Classics, organisator van We Ride Flanders, draagt die visie mee uit door het partnership met BUFF. Deelnemers aan de tocht kunnen kiezen uit 72, 136, 177 of 217 km. De langste afstand vertrekt traditioneel uit Antwerpen, de andere drie tochten uit Oudenaarde. Ondanks dat je zult afzien op de nijdige hellingen en kasseistroken, geniet je van het Vlaamse land en word je meegedreven door een niet te evenaren ambiance. Inschrijven kan op www.werideflanders.com/nl.

Informatie
De BUFF Ronde van Vlaanderen-collectie bestaat uit:
Original Tubular, de bekende multifunctionele sjaal van BUFF: € 18,95
BUFF Coolnet UV+ Headband, € 14,95
Underhelmet Hat, muts voor onder je fietshelm: € 19,95
Pack Bike Cap, opvouwbare fietspet: € 29,95
Trucker Cap: € 34,95

Ga voor meer informatie naar www.technolyt.nl.

Het bericht BUFF® maakt het wielerfeest in Vlaanderen compleet! #buff #rondevanvlaanderen verscheen eerst op Ride it!.