Hartslagmeter voor vrouwen: de Garmin HRM-Fit

Veel fietsproducten zijn (net als heel veel andere dingen in het leven) ontwikkeld en ontworpen voor mannen. Pasvormen of functionaliteiten zijn niet altijd toegespitst op die andere helft van de wereldbevolking, de dames. De Garmin HRM-Fit hartslagband is speciaal ontworpen voor vrouwen. Je kunt zoveel bewegen en zweten zoals je wilt. Deze hartslagmeter klemt naadloos aan op medium en hoge support sport-bh’s, zoals ie van Adidas®, Athleta, NOBULL, Under Armour® en nog veel meer. De hartslagband voorkomt onnodig schuren en verbetert het comfort tijdens het sporten.

HRM-Fit functionaliteiten

De HRM-Fit helpt sporters hun grenzen op te zoeken met belangrijke training tools, zoals:

 • Real-time data:
  Zend nauwkeurige, real-time hartslagdata en trainingsdata naar je compatibel Garmin smartwatches en Edge® fietscomputers, fitnessapparatuur, de Tacx training™ app en nog veel meer.
 • Training opties:
  Meet nauwkeurig je hartslagdata voor diverse activiteiten zoals hardlopen, fietsen, krachttraining, HIIT, fitnessklassen en nog veel meer. Bovendien, als je even niet verbonden bent met je compatibel smartwatch dan slaat de HRM-Fit de data tijdelijk op om weer te delen zodra er weer verbinding is.
 • Indoor hardlopen:
  Zie je tempo en afstand op een geschikte compatibel Garmin smartwatch als je indoor rent op de baan of op de loopband.
 • Activity tracking:
  Ook als je geen Garmin smartwatch draagt, zal de HRM-Fit stappen, calorieën, intensieve minuten en je hartslagdata vastleggen.
 • Running dynamics:
  Ontvang running dynamics, inclusief grond contacttijd, balans, staplengte en meer – indien verbonden met een compatibel Garmin smartwatch – om je prestaties te verbeteren.

Batterijduur van de HRM-Fit

Train zo lang je wilt en zo hard je kan met de HRM-Fit. Deze hartslagmeter heeft een batterijduur tot wel één jaar en is jouw ideale metgezel tijdens je volgende wielren rit of mountainbike training.

Bron tekst en beeld: Garmin.com