VAM24, 24 uur knallen op de VAM-berg

Goed nieuws voor de 24-uurs liefhebbers want dit jaar wordt voor het eerst de VAM24 georganiseerd. Een 24-uurs uitdaging op de imposante Col du VAM in het prachtige Drenthe. Uniek in Nederland. Een racefietsavontuur waar teams elkaar aflossen in een non-stop strijd tegen de klok. Een festijn voor fietsliefhebbers, een beproeving voor doorzetters. Van de zonsondergang tot de zonsopgang, en alles daartussenin, trotseer je met je team de hoogtemeters van de VAM-berg.

Schrijf je in met je (fiets)vrienden, familie of collega’s

Maar het gaat niet alleen om de kilometers op de fiets. Tussen de wissels door is er volop tijd om te genieten met elkaar. Kamperen met je team, en elkaar aanmoedigen voor de volgende beurt. Dus, stap op de pedalen, omarm de uitdaging en laat je verrassen door het gevoel van saamhorigheid en voldoening dat alleen een 24-uurs race op de VAM berg kan brengen. Het is niet alleen een fietsuitdaging, het is een avontuur dat je samen beleeft en voor altijd koestert Dus schrijf je op 30 januari direct in!

Ook een offroad editie…?

Met het wegvallen van de laatste 24-uurs mountainbike wedstrijd, Lakebike24, zou een offroad uitbreiding natuurlijk wel heel tof zijn. Misschien een optie voor 2025?

Bron afbeelding: Vam24.nl

Het bericht VAM24, 24 uur knallen op de VAM-berg verscheen eerst op Ride it!.