The Absolute Cycling One fietscomputer

Alhoewel de grote fietscomputer-markt natuurlijk gedomineerd wordt door een paar grote namen, weerhield dat de mensen van Absolute Cycling er niet van om een compleet nieuw apparaat te ontwikkelen: De Absolute Cycling One. Of je nu samen met je vrienden een leuke rit maakt of juist wanneer je jezelf tot het uiterste wil drijven, de technologie die je gebruikt moet daaraan bijdragen en er niet van afleiden. Daarom werkt Absolute Cycling aan een fietscomputer die makkelijk is om te gebruiken, 100% accuraat is en precies laat zien wat je nodig hebt, wanneer je het nodig hebt. Zo kan jij je weer focussen op het belangrijkste van fietsen: de rit zelf.

Door middel van een innovatieve positionering-technologie heeft het team van Absolute Cycling ervoor gezorgd dat ze je positie extreem nauwkeurig kunnen meten. Binnen een straal van 2 meter om precies te zijn. Zelfs als je geen verbinding meer hebt met een satelliet. Deze technologie wordt ook gebruikt om je snelheid te meten waardoor je geen externe snelheidssensor meer nodig hebt. Na het testen van hun proof-of-concept en prototype is het tijd om het eerste product met de wereld te delen: The Absolute Cycling One.

In juni ’19 heeft het team van Absolute Cycling een succesvolle crowdfunding campagne gehad waar je ‘The One’ kon kopen met een early-bird korting en andere leuke extra’s. Als je op de hoogte wil blijven van de laatste ontwikkelingen en de start van de campagne kun je ze volgen op Facebook, Twitter en Instagram. En nu weer lekker van je rit genieten!

Speficicaties:

Accuraat binnen 2 meter
Update rate van 20hz
3” full color scherm
Ingebouwde Wifi
Turn-by-turn navigatie
Geen externe snelheidssensoren nodig
Makkelijk te monteren op iedere fiets
Makkelijk in te stellen met smartphone app
Strava integratie
TrainingPeaks integratie
Sleepcontact opladen
20 uur accuduur
Werkt met externe sensoren via Bluetooth

Meer weten? Check www.absolutecycling.com

Het bericht The Absolute Cycling One fietscomputer verscheen eerst op Ride it!.